lördag 7 februari 2009

Storstädning!

Idag har det varit storstädning hela dagen. N har varit väldigt duktig och tittat på när jag har städat. Ett tag kändes det som en vårstädning eftersom solen lös så vackert ute och fåglarna kvittrade. Underbart jag bara längtar till våren. Fick krokusar i adventspresent. De har stått nere i källarn med vatten och jag har bara väntat efter se de börja växa. Nu har det kommit upp gröna stjälkar så då fick de en plats i köksfönstret. Ska bli så roligt när de slår ut.

Usch usch. Idag lekte N med en grön låda från IKEA. De är ju inte jättestadiga. Så idag såg jag när N lutade sig över och lådan välte och N med den. Jag hann inte fram för att ta tag i honom så han hamnade med ena sidan av ansiktet rakt ner i golvet. Sedan la han upp världens skrik. Usch det var inte alls roligt. Han var så ledsen och jag med. Efter ett tag lugnade han sig och vi myste en stund. Det blev ett märke på ögonbrynet.

Nu har det tittat ut en tand till. Denna gången är det framtanden i överkäken. Och som det ser ut så är det fler på väg i överkäken. Oj oj. Kanske inte så konstigt att han är lite orolig på nätterna.

Ikväll blir det god mat, godis och melodifestivalen. Jippi!

2 kommentarer:

  1. Dukrigt Natanael morfar tycker du skall komma ihåg det när du blir vuxen också,alltså titta på när kvinnorna städar,duktig pojke du har uppfattat detta alldeles rätt.

    SvaraRadera
  2. Men han höll faktiskt i damsugarn oxå. Så lite hjälpte han till.
    Vi ses om en stund

    SvaraRadera