torsdag 29 januari 2009

Äntligen vatten!

Idag har jag åter igen jobbat. Det var som vanligt jobbigt att att gå upp ur sängen, men väl uppe och iväg så var de inga problem. Det kan ju tilläggas att jag var lite sen i säng igår så jag får skylla mig själv att det var extra segt i morse. På jobbet var det roligt hela dagen förutom när jag ramlade i ett däck. Och i detta däck låg en fryst sandklump. Denna klump ramlade jag rakt på. Så nu går jag omkring och har världens värk på ena skinkan. Men men vad gör man inte för att roa barnen.

Ja då har vi äntligen vatten. Det är helt underbart. Det är dock så att eftersom de har spolat rent brunnen så är vattnet som rinner ur kranen för tillfället väldigt smutsigt så det dröjer några dagar innan vi kan tvätta och använda diskmaskinen. Men huvudsaken är att det kommer vatten när jag vrider på kranen.

När jag skulle byta blöja på natanael idag såg jag något vitt i överkäken. Och jajemensan där uppe tittade en liten tand fram. Det är dock inte en framtand utan tanden bredvid. Så när den kommer fram helt kommer han se för söt ut. Senare under kvällen fick han prova några av mössorna som mormor har stickat. Och det är väldigt roligt.

Imon får det bli en relaxardag för sen har vi fullt upp.

dags för mys!

1 kommentar:

  1. GRATTIS till vattnet!!!

    Åh stackarsdej som ramlat så!!!

    Natanael ser för söt ut på bilden,skulle kunnavarit tagen på 70-talet ;-)
    KRAM

    SvaraRadera