onsdag 11 mars 2009

Sjuka!

Jag har jobbat måndag och tisdag så det har inte blivit någon tid över att skriva. Dessutom var jag ute på Hönö i måndags kväll. Jag var där och firade en arbetskamrat som fyllt år. Väldigt trevligt var det och världens godaste fisksoppa hade de där. Tullhuset på Hönö, kan jag varmt rekommendera. Och det är nog ännu bättre om man åker på sommaren.

Annars har vi inte gjort så mkt. Lille N är sjuk. Det rinner som två bäckar ur hans näsa och han hostar väldigt mkt. Lille killen. Eller kanske ska säga stora killen, han fyller ju ett år imon. . Tyvärr så känner jag också av lite baciller. Har ont i halsen och huvudet. Hoppas bara att vi hinner bli friska till på söndag när vi ska ha andra kalaset för N.

Idag har det varit strålande väder och vi har bara suttit inne. Jag ville inte gå ut med honom eftersom han har sån hosta.

Men trots att han är så sjuk kan han ändå bjuda på ett härligt kort.

1 kommentar:

  1. Helle gosingen så go han ser ut!!!
    V e oxå jätteförkyld, har varit d ett bra tag. Hade även öroninflammation när vi va i Trysil. Tänk att N blir ett imorgon, inte klokt vad tiden går. Vad köpte du till honom???
    Puss å kram
    (hoppas vi ses nsart)

    SvaraRadera