fredag 27 augusti 2010

Rutiner?

Sitter här i tystnaden och funderar när lille B ska få in lite rutiner. Hur ska vi få honom att somna själv och sova hela natten? Känns som att det var lättare med N. Men borde det inte vara lättare nu då vi redan har gått igenom detta en gång tidigare? Jag vill så gärna få sova iaf 6 timmar i sträck. Jaja det kommer väl. Det finns dom som har det värre.

Nu blir det iaf äntligen av. På söndag kommer mamma och peter och är barnvakt så jag och min käre man kan gå ut och äta och gå på bio. Jippi. Tack så mycket. Vi ska se Inception. Biljetterna är redan hämtade så nu kommer det ske. Vi kom på att senast vi var på bio var i januari 2004. Vi såg sagan om konungens återkomst. Så det är på tiden att vi går på bio. Nu sover båda prinsarna så nu kallar min kudde oxå.

kram kram
djungel banan

3 kommentarer:

 1. Sjävklart så kommer vi när du vill ha barnvakt

  SvaraRadera
 2. Åh vad fina de är era prinsar!!!! Tjejerna kommer få det tufft i framtiden!

  Loppan trivs på dagis. Känns faktiskt som att det var jobbigare för oss än vad det var för henne att börja där. Hon har det superkul! Kommer gå hur bra som helst för N med!

  Jätteroligt att få en inblick i ditt liv igen. SÅ många minnen jag har från Borås-tiden!

  Kram till er alla!

  SvaraRadera
 3. Vill se mer av er men avståndet är så långt,blir så sent man kommer.Vore bra om ni flyttade närmare,för jag vill synas mer för mina barnbarn.
  Stora bamsekramhälsningar
  Pappa,Svärpappa och Morpappa

  SvaraRadera