lördag 30 maj 2009

Härlig dag i Floda!


Idag har jag och N haft en underbar dag med hans mormor och morfar. Vi åkte först till Allum och shoppade lite. Sedan åkte vi hem till mormor och morfar. Där var morbror Andreas, moster Sabina, kusin Jonna och kusin Linus. N busade massor med kusinerna. Sedan grillade vi gott kött och åt färskpotatis. Första portionen för mig i år. Och det var underbart gott.


Sedan gick jag, N och mormor till gungorna en sväng. Och N älskar verkligen att gunga. Så där hade han kunnat sitta för alltid. Bara se så lycklig
han är.


Sand är ngt som fascinerar vår son. Han tycker om att gräva upp sand och sedan låta den rinna genom fingrarna. Och eftersom han verkar tycka att det är så roligt med sand så bestämde vi oss för att han behöver en sandlåda. Och den har hans pappa byggt nu. Så lådan är klar nu fattas bara sanden. Å den blev så bra. Rejäl så det får plats många barn och leksaker i den. Det finns även plats för vuxna.


Här är den inte riktigt färdig. E spikade även på brädor så man kan sitta längs med kanten. Ja så som en sandlåda ska se ut. Imon blir det nog bad i poolen om det blir så fint väder som det var idag.

Kram kram
djungel banan

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar