onsdag 8 april 2009

Ute hela dan!

Idag har jag varit hos tandläkaren. Och det blev dyrt. Inte pga hål. Utan tandläkaren sa att jag hade lite tandsten som hon kunde ta bort om jag ville. Och dum som jag är tror jag inte att det ska kosta så mkt eftersom det bara var lite tandsten. Det tod knappt tio minuter för henne att ta bort det. Sedan var jag färdig och skulle gå och betala. "1084 kronor tack!" Jag höll på att sätta mig ner. VA! Men jag sa inget utan betala glatt. Fick se kvittot och tandstensborttagningen kostade 750:-. För knappt tio minuter. Ja ja. Nu vet jag det iaf och kommer nog aldrig göra om det igen, om det inte är akut.

Men men väl hemma igen sov lillprinsen så jag la mig på soffan och gotta mig lite oxå. Somnade och vaknade en timme senare. Det var gott. Som tur var så blev det bättre väder på e.m. Så jag och N kunde vara ute länge. Vi gick och hämta posten. Medan vi stod och tittade på bilarna så kom E med båten på släp. Så då hoppade jag och N upp på flaket och åkte med upp. Det var skoj.


Efter middagsluren fick N vara med E på baksidan och greja med ryssjorna. E tog några fina kort på N medan han grejade och kontrollerade att E hade gjort rätt. Och det verkade som N tyckte att pappa hade gjort ett bra jobb.

Imon blir det lite shopping och inköp inför påsk.

kram kram djungel banan

1 kommentar:

  1. GLAS PÅSK PÅ ER!!!! Kramar från Sigge, Mia och Linnéa i Estockholmo!

    SvaraRadera