söndag 14 juni 2009














Prinsen leker tittut. Så härlig.















För tillfället är Es systers barn och man här i Sverige Så vi passar på att träffas så N får se sina kusiner. Efter sommaren här i Sverige flyttar familjen till Australien. Och då blir det nog inte så ofta man träffas. Här sitter N och kusinen på bänken och busar hemma hos Ns farmor och farfar.















Häromdan satt jag och drack kaffe och läste tidningen i köket medan N lullade runt och lekte i vardagsrummet. Plötsligt blir det väldigt tyst och det betyder oftast att N gör något busigt, så jag går ut i vardagsrummet för att titta. Då ser jag detta. Han satt i lådan och lekte med sina saker. Fråga mig inte hur han kom i lådan utan att den välte, men roligt hade han iaf. Och även om han kom i själv så var det problematiskt att ta sig ur själv.















Såhär avslutar vi dagen. N får gå runt med sin tandborste och det älskar han. Helst ska han ha tandkrämstuben också.

kram kram
djungel banan.

1 kommentar:

  1. nu vet mormor vad hon gjorde för fel förra gången jag skulle skriva till dej. men det var ju tur för nu fick jag ju se nya bilder av dej. du är ju så gullig när du busar men det tycker kanske inte mamma o pappa. om vi inte ses innan så ses vi den dagen då mamma skall arbeta o mormor vara barnvakt då skall vu bussssa eller hur? älskar dej o resten av familjen ses snart mormor.

    SvaraRadera